Calçotades
Fer la calçotada al Mas de Serra
Aprofiteu les dates de desembre a abril per fer una estada d'un cap de setmana de una o dues nits al Mas de Serra i gaudir de la CALÇOTADA... Mengeu els nostres excel·lents calçots acabats de collir acompanyats de la millor salsa casolana, el “romesco”.
Fotogaleria
Les fotos de la calçotada
Faci clic a la foto per ampliar-la
-
1. Avui, anem a gaudir d'una calçotada en el Mas de Serra. La indicació en la carretera ens guia directament a la masia que està a uns 200 metres. És un dia d'hivern agradable i assolellat, ideal ...
-
2. Són els primers calçots de la temporada, normalment s'explica que cada persona menja uns 20, per la calçotada d'avui, en Joan recollirà més o menys 180 calçots.
-
3. Ganivet en mà preparem els calçots en la taula d'obra que hi ha en front la Masia i els dipositem en caixes, una vegada finalitzada la labor de tallar les fulles i les arrels, els calçots es dis...
-
4. Un foc generós rosteix els calçots, volta i volta i a esperar que estiguin al punt. Arribat el moment, es retira la graella del foc i els calçots s'emboliquen en petites quantitats i sense demor...
-
5. Mentre els calçots s'estan rostint donem un curt passeig pels voltants. L'hivern ens proporciona colors freds però rics, com el d'aquesta fulla d'avellaner que s'ha resistit a la caiguda i que fo...
-
6. L'Àngels ja va servint el romesco, la salsa típica a força de tomàquets i alls rostits al forn, picada d'ametlles i avellanes torrades, pebrots vermells secs o nyores. Tot amanit amb oli d'oliv...
-
7. Ha arribat el moment d'asseure'ns en la taula, o dempeus, segons es prefereixi i degustar els calçots amb el romesco i un bon vi en porró. A més d'un plaure les seves propietats nutritives són ...
-
8. El gat ens contempla entre els avellaners sota el suau sol hivernal, ell ja ha menjat i els calçots, sense cap dubte, no són el seu plat preferit.
-
9. Sense pressa, però sense pausa, d'un a un, tendres i saborosos amb un bon glop de vi i una mica de pa. No cal preocupar-se pels punts, ja que després de la calçotada podrem fer la migdiada a les...
-
10. Aprofitant les brases es rosteixen la carn, les botifarres i les carxofes que més relaxats menjarem en el menjador de la Masia.
-
11. La cura a l'hora de rostir la carn i les carxofes s'agraeix en menjar-les.
-
12. A poc a poc les brases van daurant la carn i les carxofes, quan estan al punt és hora d'anar preparant els plats i a menjar!!!
-
13. L'esperem al Mas de Serra
Pot reservar per telèfon
977 269 065
669 984 604
Adreça
Mas de Serra
Terme de la Font, s/n
43141 VILALLONGA DEL CAMP
Ctra. TV-7223 de la Selva del Camp a Vilallonga del Camp - Km. 3
Tarragonès - TARRAGONA
Latitud
41.2134
Longitud
1.18157
Registre de Turisme
De Catalunya
PT000207
Xarxes Socials
Seguexi al Mas de Serra
-
-
Xarxes Socials
Seguexi al Mas de Serra