Calçots del Mas de Serra

¿Calçotades en temps de COVID? Sí, al Mas de Serra!

Hivern de l’any 2021, època de calçotades, això sí, amb restriccions per frenar la propagació de la COVID-19.

Però al Mas de Serra ens hem adaptat als requeriments actuals i tenim dues opcions, perquè puguis escollir la que més us interessi i gaudir d’una estada de cap de setmana d’una o dues nits i d’un dia a l’aire lliure fent la calçotada .

Seguim cultivant els calçots que estaran a punt per ser collits el dia que trieu per fer la calçotada i l’Àngels us prepararà el romesco, aquesta salsa per sucar els calçots i que els fa tan especials… perfecte també per sucar-hi pa.

Però no tant sols calçots i romesco… molt més…, pots veure els detalls a la nostra web i també els preus que, amb IVA inclòs, són 15 € / persona una opció i 30 € / persona l’altre, a les dues s’ha d’afegir el preu de l’estada. Entra en aquest enllaç: Calçotades i tria.

També tenim a la teva disposició un formulari de contacte per si vols consultar alguna cosa o si tens algun dubte, o directament reservar. Està en aquest enllaç: Formulari de contacte.

T’esperem al Mas de Serra!

Monestir de Poblet

Afegida la ruta recomanada per visitar el monestir de Poblet i Montblanc

El Reial Monestir de Santa Maria de Poblet és un monestir de l’orde del Cister fundat l’any 1150. Constitueix un impressionant conjunt arquitectònic i es pot comptar entre els conjunts monàstics més importants d’Europa. Habitat per una comunitat de monjos.

En aquesta ruta també es recomana visitar la Cova Major de l’Espluga de Francolí, té un riu subterrani, és una de les set coves més llargues del món i una de les poques que s’estén, en gran part, pel subsòl del casc urbà al llarg de 3.590 m. de corredors. Està habilitada com a museu.

A l’Espluga de Francolí es poden trobar llocs per dinar, així com a Montblanc, capital de la Conca de Barberà que, a part de les muralles, té el nucli antic que fou declarat Conjunt Monumental i Artístic l’any 1947. A Montblanc també es pot visitar: l’església de Sant Miquel, el call jueu, l’església de Santa Maria, el convent de Sant Francesc, el convent i Santuari de la Serra, el Mercè, i l’hospital-església de Sant Bartomeu i de Santa Magdalena. (Fonts: Viquipèdia)

Per veure el trajecte de la ruta, temps previst de conducció i kilòmetres aproximats feu clic a l’enllaç: Ruta de Poblet

Ja ha començat la temporada de les calçotades 2013/2014

Amb l’arribada de l’hivern ja ha començat la temporada de calçotades 2013 / 2014

Els calçots de collita pròpia ja estan a punt per aquest inici de temporada i tot preparat per oferir les tradicionals calçotades amb la salsa romesco casolana.

Pot sol·licitar més informació mitjançant el formulari de la web: Formulari de Sol·licitud d’informació o trucant a l’Àngels al telèfon: 977 269 065

Calçots de collita pròpia

Els calçots de collita pròpia es cullen el mateix dia de la calçotada.