Arxiu de la categoria: Mas

Piscina Mas de Serra

Refresca’t aquest estiu a la piscina del Mas de Serra

Benvinguts de nou al blog del Mas de Serra! Avui tenim una notícia molt refrescant per a tots vosaltres: la nostra piscina ja està en perfectes condicions per a aquesta temporada d’estiu.

Situada en un entorn natural, la piscina del Mas de Serra és l’indret perfecte per a refrescar-se durant aquests dies calorosos d’estiu. Aquesta antiga bassa, que es feia servir per a regar els avellaners i les hortalisses, ha estat transformada en una piscina amb una depuradora que manté l’aigua fresca i transparent.

Ara que el mas disposa d’una bassa immensa per a l’irrigació, hem adaptat aquesta antiga bassa per a l’ús com a piscina per els nostres clients, conservant el seu encant rústic i la seva bellesa natural. És un lloc ideal per a relaxar-se, nedar o simplement gaudir de l’entorn tranquil.

Des del Mas de Serra, us convidem a venir i gaudir de la nostra piscina durant la vostra estança aquest estiu. No hi ha res millor que un bany refrescant després d’un dia d’exploració per les nostres comarques. I després, podeu relaxar-vos a l’ombra dels nostres arbres a la zona del voltant amb cadires i hamaca.

Estem compromesos a oferir una experiència de turisme rural de qualitat, i la nostra piscina és una part important d’aquesta experiència. Esperem que vingueu a gaudir-la aquest estiu!