Arxiu d'etiquetes: La Selva del Camp

Camí del Rec - La Selva del Camp - Baix Camp

Descobreix el Camí del Rec de la Selva del Camp: Una Excursió per a Totes les Edats i Plena d’Història

Benvinguts al blog del Mas de Serra! Avui us portem una recomanació especial per als amants de la natura i la història: el Camí del Rec de la Selva del Camp.

El Camí del Rec és una ruta històrica que recorre l’antic canal d’aigua, o rec, que servia per a l’irrigació dels camps i l’abastament d’aigua al poble i als molins de la Selva del Camp. Aquesta ruta, envoltada de natura, és una excel·lent opció per a una excursió a peu, ja que no està permesa la circulació de bicicletes.

Començant al poble de la Selva del Camp, un lloc ric en patrimoni cultural i històric, el camí us portarà a través de paisatges verds i tranquils, on podreu gaudir de la bellesa de la natura i la tranquil·litat de l’entorn. Al llarg del recorregut, trobareu diversos punts d’interès històric, com ara antics molins, una resclosa i el Pont Alt.

Els antics molins són un testimoni del passat industrial de la zona, quan l’aigua del rec era utilitzada per a moure les seves rodes. La resclosa, per la seva banda, és una estructura que servia per a regular el flux d’aigua del rec. Finalment, el Pont Alt és una construcció de pedra que permetia el pas de l’aigua del rec per sobre d’altres vies d’aigua.

El Camí del Rec de la Selva del Camp és una oportunitat única per a descobrir una part important de la història de la nostra regió, al mateix temps que es gaudeix de l’aire lliure i es fa exercici. Us recomanem que us prepareu adequadament per a l’excursió, amb calçat còmode i aigua, i que respecteu sempre l’entorn natural.

Des del Mas de Serra, us animem a descobrir aquesta i altres rutes properes al Mas. El nostre compromís amb el turisme de qualitat i sostenible ens porta a recomanar-vos activitats que us permetin gaudir de la nostra terra de la manera més respectuosa possible.

Esperem que gaudiu del Camí del Rec de la Selva del Camp i que aquesta excursió accessible us permeti descobrir una nova faceta del Camp de Tarragona. Fins aviat!