Política de cookies

Benvingut/da al nostre lloc web. A continuació, t’informem sobre la nostra política de galetes i com les utilitzem en aquesta pàgina web.

Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius de text que els llocs web emmagatzemen al teu dispositiu quan els visites. Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les teves preferències i la teva navegació, millorant així la teva experiència d’usuari.

Com utilitzem les galetes?

En aquest lloc web utilitzem les galetes per a les següents finalitats:

  1. Galetes tècniques: Són necessàries per al funcionament correcte del lloc web i per garantir la seguretat dels nostres visitants.
  2. Galetes d’anàlisi: Ens ajuden a entendre com els usuaris interactuen amb el nostre lloc web i a millorar-lo en conseqüència.
  3. Galetes de personalització: Recorden les teves preferències perquè puguis tenir una experiència més personalitzada quan visites el nostre lloc web.

Consentiment de galetes

Per a complir amb la legislació vigent, sol·licitem el teu consentiment per a utilitzar galetes que no siguin estrictament necessàries. Quan arribis al nostre lloc web, veuràs un avís de galetes on podràs acceptar o rebutjar les galetes opcionals. També podràs ajustar les teves preferències de galetes en qualsevol moment a través de l’enllaç de configuració de galetes que trobaràs al peu de pàgina.

Com gestionar les galetes?

Pots gestionar les galetes a través del teu navegador web. A la configuració del navegador, podràs eliminar les galetes emmagatzemades, bloquejar-les o permetre’n l’ús segons les teves preferències. Tingues en compte que bloquejar algunes galetes pot afectar la teva experiència d’usuari en el nostre lloc web.

Per a més informació sobre com protegim la teva privacitat i les teves dades personals, et convidem a llegir la nostra Política de privacitat.

Si tens alguna pregunta o dubte sobre la nostra política de galetes, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través de la nostra pàgina de contacte.